На Луганщині почав діяти футбольний клуб «Прикордонник». Зіграна перша гра

НАЗАД
28 червня 2020 13:10

Прикордонники активно співпрацюють із органами місцевого самоврядування та населенням, особливо у питаннях впровадження здорового способу життя.

Так, днями прикордонники комендатури швидкого реагування «Новопсков» Луганського загону об’єдналися у футбольний клуб «Прикордонник». Відкриттю клубу посприяв Голова селища Новопсков Гаєв Вадим, який подарував учасникам клубу комплекти футбольної форми та шкіряні м’ячі.

Тренером футбольної команди став сержант Пересічан Віталій, який до служби у прикордонному відомстві був одним із гравців ФК «Зоря». Віталій нещодавно долучився до лав прикордонників та під час тренувань залюбки ділиться досвідом, набутим під час перебування у складі футбольного клубу.

Свою першу гру ФК «Прикордонник» зіграв на футбольному полі селища Новопсков.  Суперник був не простий – місцева досвідчена футбольна команда «СВОК». Товариська гра, яка за правилами карантину проходила без глядачів,  закінчилася нічиєю із рахунком 1:1.

Звісно, команда молода та створена кілька днів тому. Але гравці гідно завершили поєдинок із достойним рахунком. Наразі ж, футболісти-прикордонники у вільний від служби час почали активно тренуватися та злагоджуватися, розподіляючи ролі у команді. Вже незабаром, 1 липня, «Прикордонник» знову зійдеться у футбольному поєдинку. Отож бажаємо гравцям успіхів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси